Haberler

TÜBİTAK 2244-Sanayi Doktora Programı 2019 Yılı Çağrısı Eylül Ayında Başvuruya Açılıyor

2023 vizyonu çerçevesinde, ülkemizin sanayide ihtiyaç duyduğu doktora dereceli nitelikli insan gücünün üniversite-sanayi işbirliğiyle yetiştirilmesi amacıyla 2244-Sanayi Doktora Programı 2019 Yılı Çağrısı 1 Eylül 2019’da başvuruya açılıyor.

Sanayide ihtiyaç duyulan doktora derecesine sahip nitelikli insan kaynağının üniversite-sanayi işbirliği ile yetiştirilmesini ve sanayide doktoralı araştırmacı istihdamını teşvik etmeyi amaçlayan 2244-Sanayi Doktora Programı çerçevesinde 2019 yılı için başvurular 1 Eylül 2019–31 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak. Doktora öğrencilerine eğitimleri süresince aylık 4.500 TL burs desteği ve doktora mezuniyeti sonrası istihdam desteği sağlayan söz konusu program hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayarak Tübitak web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Orhan ÇAKAN

Gazi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü'nden 2009 yılında mezun oldu. Sakarya Üniversitesi Kalite Yönetimi Yüksek Lisans ve Medipol Üniversitesi Biyokimya Yüksek Lisans Mezunu. Sırasıyla; Abdi İbrahim İlaç Hammadde Kalite Kontrol Analisti, World Medicine İlaç Analitik Metot Geliştirme ve Validasyon Uzmanı, İstanbul Medipol Üniversitesi REMER Proteomik Laboratuvarında Araştırmacı Kimyager ve Türkiye Gübre Fabrikaları Ar-Ge Merkezinde Araştırmacı Biyokimyager olarak çalıştı. JLU Giessen Üniversitesi Farmakoloji ve Toksikoloji Laboratuvarında Araştırmacı Kimyager olarak çalıştı. Şu an kurucusu olduğu Lab Akademi'de Eğitim ve Danışmanlık hizmeti vermektedir.

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.